fredag 12. august 2011

Videre

I Aarøsund lå vi 2 dager, pga sterk vind, og fiksing av slange til bereder som røk..... både bereder og slanger ny montert i år.. men sånn er det bare..



Kaspar ligger død drukken under barskapet,  ( merk Gin flasken ) når skipperen snur ryggen til for å rep. og trekke ny vannslange....

Dagen etter ble jeg rastløs, vi kastet løs, og gikk mot Fynhav. Denne rastløsheten til skipperen, fikk vi alle betale for...
Vi fikk alvorlig grov sjø, dårlig sikt, og vanskelig å se led bøyene i de grove bølgene, noe som er viktig her nede i så grunne farvann.

Fikk god havn her,

Jorunn i land, men ingen fyrlykter i sikte... så da ble det stråene til de berømmelige Danske stråtakene som ble foreviget i kameraet..




                   Slik ser Dansk takstein ut !!!!! Strå til tørk til de velkjente takene her nede.


Senere på dagen ble vi kjent med et Dansk / Norsk par i en seilbåt, fant tonen, enda de hadde seilbåt....
Og etter noen glass med vin ombord oss de, ( dere skulle sett fletta ) ble vi enig om å spise middag ombord hos oss. De kom med forett, og fletta ristet på hodet for å få igjen summetonen, og disket opp med god middag..
Koselig kveld...


Morgenstemning


Matrosen i midten er storforlangende, skal ikke ha hårdkokt egg, heller ikke for bløtt, brød kan dere spise, jeg foretrekker pålegget.. Frokost i Fynhavn.




Et forsinket bilde, av Øer Mariner under, litt rot i bildene, men det går vel ??





Legg merke til den lange rennen til innseilingen mot slusene..

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar