onsdag 10. august 2011

Slusen



                    Se det !! vi er ikke eneste flybridge båten her nede..... 99 prosent seilere.



                                                           Båt på vei ned, og ut..



Inne i Øeer, som var en planlagt ferie by, basert på en masse forskjellige typer leiligheter og hus, laget som en kunstig øy, inne i et kunstig basseng, bar det preg av at prosjektet ikke var økonomisk bærekraftig. Mesteparten av leilighetene stod tomme, og en del utvendig forfall var begynt å sette sitt preg på stedet. Stedet kan sees på nettet, da en god del prospekter er til salgs..

Men vi koste oss der inne, 27 grader i sjøen/ vannet, og Kasper lå å svømte, og gryntet i vannet som en forkjølet bever




Dagen etter var det slusing ut igjen, og på veien til Århus, passerte vi dette fyret, Fletta har forkjærlighet for fyrlykter...


I Århus fikk vi ombord ny lapptopp med C-map, slik at vi kunne kjøre nede i dårlig vær også.Raymarinen står fast montert oppe på flyen. PC `en annkom med min datter Ida Marie. Som bare var med i 3 dager før hun måtte reise hjem for å jobbe.


Som bildet viser, slapp vi og ligge på påler, til Jorunn store glede...

Som en kanskje forstår av bildet, var dette en igjen en knallvarm dag, derfor opp med Bimi toppen, deilig med litt skygge..


                                  Noe også den pesende " isbjørnungen " synnes å være enig i

Videre dagen etter gikk vi til Juelesminde, i samme fine været. Der vi også fikk værforandring, intet varer evig..
Vi lå derfor der en dag ekstra, pga av at det forenklet hjemreisen til Ida. Videre gikk turen til Strib, som ligger på øyen Fyn. Det var nå kommet et værskille, som skulle vare en stund, vind og litt drypp i ny og ne.

2 kommentarer: